AFLYST! GRATIS sommercamp d. 3.-5. august

Bliv en del af vores SOMMERCAMP20, hvor du kan udvikle dig gennem leg, sammenspil og i samarbejde med andre.

Vi er Brovst Pigegarde. Vi vil gerne invitere dig på en gratis sommercamp over tre dage, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med dét at gå i en garde. Og det er både for piger og drenge.

Vores uddannet instruktører er klar til at undervise, lave sjove aktiviteter og give dig en god oplevelse mens du lærer. Alle dagene er fra kl. 09.00 – 16.00, hvor du vil opleve at gå march, prøve forskellige instrumenter og vi vil servere middagsmad.

Sommercampen gennemføres under hensynstagen til retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Hvad får du med hjem?
Udover et flot diplom for deltagelse, får du: Et unikt indblik i Brovst Pigegarde, musikalske oplevelser, nye venskaber på tværs af alder, nodelære og meget mere.

Hvem kan deltage?
Både drenge og piger i alderen mellem 9-17 år.

Praktisk
Campen foregår over tre dage fra den 3.-5. august 2020 på Brovst Sport og Kulturcenter, Damengvej 2, 9460 Brovst. Sommercampen gennemføres under hensynstagen til retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen.

Tilmelding
Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet – dog senest søndag den 20. juli 2020. Ved tilmelding på mail skal du oplyse alder, måske nuværende instrument, dit fulde navn, eventuelle allergener, mailadresse, mobilnummer samt en kontaktperson (navn og telefonnummer). Send tilmeldingen til mail sabrina.pedersen2@gmail.com. Efter tilmelding vil du eller dine forældre modtage en bekræftelse pr. mail, hvorefter tilmeldingen er registreret.

Det endelige program for kurset, og alt hvad du har ellers har brug for at vide, sendes til dig i deltagerbrevet, som du modtager på mail senest én uge før campstart.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til sommercampen er du velkommen til at kontakte leder, Gitte Fruergaard, på tlf. 25 79 09 90 eller Sabrina Pedersen på sabrina.pedersen2@gmail.com.

Så er det snart tid til Danmarks Mesterskaberne

Hvert andet år er der DM for garder, hvor vi altid deltager. Det gør vi for det sociale, inspirationen, men bestemt også for at prøve kræfter med konkurrencerne.

Vi ved endnu ikke, hvor der afholdes DM for garder i sommeren 2021, men vi er godt igang med forberedelserne hertil. Vi har inden sommerferien fået udleveret 4 ud af 5 musikstykker til vores tattooshow samt musikken til vores bymarch. Vi glæder os meget til at løfte sløret for, hvad tema vi går med denne gang. Det bliver forrygende.

Vi vil gerne blive bedre end sidste gang. Det er vores mål.

Vi håber, I vil komme og støtte op om os. Følg medd her på siden, så vil vi opdatere, når vi kender sted og tid nærmere.

Ny hjemmeside

Vi har længe ønsket os en ny hjemmeside – nu blev det tid.

Mulighederne på medierne suser afsted, og vi forsøger at følge med tiden. Vi ved, at der er lagt mange kræfter i vores tidligere hjemmeside, der i 2005 blev lavet af tidligere gardister. Endnu engang tusind tak for dette, men nu er det tid til nyt design og look. Vi håber meget, at I kan lide vores ny hjemmeside.